Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Τι έγινε όλο αυτό τον καιρό; ♥

Γεια σας♥ 
Τι κάνετε; Ελπίζω όλοι να είστε καλά! Εύχομαι να περάσουμε ακόμα καλύτερα κι αυτή την χρονιά. Η αλήθεια είναι πως τώρα με το σχολείο θα πιεζόμαστε λιγάκι (=/) αλλά θα προσπαθώ όσο μπορώ, βέβαια, να είμαι μαζί σας.

Για να μάθουμε όμως... Τι έγινε όόόόλο αυτό τον καιρο που ήμασταν χώρια;
Η αλήθεια είναι πως έγιναν πολλά! Νέα μαγαζιά, ρούχα, παράπονα, νέα από το stardoll, τσακωμοί, MSW, νίκες (πολλές νίκες:D) και τόσα ακόμη που θα αναλύσουμε εδώ, μαζί:)

Να ξεκινήσουμε με τον διαγωνισμό MSW'13 που ήταν και σχεδόν από τα τελευταία... Τι να πω. Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό με τα φετινά αποτελέσματα! Ας ξεκινήσουμε με τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού, και τα άτομα που πέρασαν στους ημιτελικούς. Γενικά τα αποτελέσματα ήταν πολύ αναπάντεχα και ήταν από τους διαγωνισμούς που κυριαρχούσε το σπαμ, τα broadcoasts και γενικότερα ένας χαμός... Άγχος πάνω απ' όλα. Πολλά παιδιά έτρεξαν, ακόμα και άτομα που δεν το άξιζαν πραγματικά. Παρ' όλα αυτά τα αποτελέσματα με τις semi θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα διότι παιδιά που δεν το άξιζαν πέρασαν, και άλλα που το άξιζαν όχι... Τελικά στον δεύτερο γύρο πέρασαν οι: nikol_n, MITSAKLO, missxaxanoula, decemberstar33, star3., elenicoolbest, exoticpeonia, fanh90, milenastrong, diano0la, asimina456, happyxristina, valentinoyla, athafamous, gwgwsuper, teryvalentine, sokoro-kastro, billakocfun, giannis.matias, stefchef... Μετά από πολλές μέρες άγχους και αγωνίας βγήκαν τελικά τα αποτελέσματα, και την Ελλάδα εκπροσώπησε τελικά η Λέτα, η γνωστή σε όλους μας nikol_n. Ακούστηκαν αρκετά σχόλια, αρνητικά κυρίως, αλλά μετά από 5 μέρες, μετρημένες με χρονόμετρο, κλείστηκαν όλα τα στόματα, αφού η nikol_n κατάφερε κι έφερε την Ελλάδα στην 2η θέση. Ναιι, ναιι, καλά ακούσατε! 2η θέση. Πράγμα απίθανο! Αξίζει συγχαρητήρια. Ωστόσο στην 1η θέση τερμάτισε η Ολλανδία, ενώ στην 3η Πολωνία.



Ας συνεχίσουμε με τα καταστήματα και τα νέα ρούχα που βγήκαν από τις 17 Αυγούστου και μετά. Τα tributes με συγχωρείτε, αλλά δεν τα θυμάμαιιι:( 
Ξεκινάω:
1. Βγήκε νέα κολεξιόν LE. Η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσίασε και πολύ=/





2. Βγήκαν νέα nelly. Πραγματικά άφησαν πολύ καλά σχόλια...:)



3. Βγήκε νέο μαγαζί mod market. Όχι και τόσο ωραία ρούχα=/



4. Βγήκε νέα κολεξιόν στο Epiphany σχετικά με το halloween.. Καλούτσικα μπορώ να πω.



5. Βγήκε νέα κολεξιόν στο Tingerling. Για την ακρίβεια δεν είναι και τόσο "νέα".. Για δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε;) Οι τιμές δεν άφησαν καλά σχόλια=/



6. Βγήκε μαγαζί Miss Stardoll World 2013. Αρκετά καλό:)



7. Βγήκε νέο μαγαζί Callie's Picks. Άφησε σχετικά καλές κριτικές. 



8. Βγήκαν δύο νέες κολεξιόν Young Hollywood. H μία είχε να κάνει με το νέο βίντεο κλιπ της Lady Gaga - Applause ενώ το άλλο αποτελούταν από 3 συνολάκια. Ωραία ήταν:)



  


Βγήκαν και Hotbuys! Ναι... Απίθανο! Καλά φαντάζεσαι. Πως μας θυμήθηκανν...; Ας τα δούμε:


Αυτά είναι τα HotBuys Οκτωβρίου

Τίποτα από την εικόνα δεν με εντυπωσιάζει... Δεν είναι όπως τα παλιά Hotbuys που περιμέναμε πως και πως να βγουν.. Πφφφ =/ 

Τέλος, είχαμε πάρα, πάάάρα, πάάάάρα πολλές ελληνικές νίκες!

•Covergirl:

Maria___RafaelaxXntinakiXxgabriellajonasmonika.doHappyXristina

•Οργανωτής πάρτι:


Ωστόσο είχαμε πάάάρα πολλές νίκες στην πασαρέλα, μέχρι και πρωτιές, όπως την StarGianna αλλά και την star3. που ήταν πρώτη χτες. Αν μου διαφεύγει κάτι παρακαλώ να μου το πείτε. 
Επιπλέον, είχαμε πολλές νίκες στα hottest designs, starmovie κ.α. Αν προσθέσουμε και την νίκη μας στο MSW είμαστε μία πολύ υπολογίσιμη χώρα στο stardoll. Και αυτό οφείλεται στα αμέτρητα δημιουργικά άτομα που αποτελούν την Ελλάδα. 

Πως σας φαίνονται όλα αυτά; ♥ Πείτε αλήθειαααα:)
Δεν είμαστε μία ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗ χώρα; ΕΕΕ;♥

Αυτά είχα για τώρα:)
~ Ειρήνη / sellybarbie2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου