Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η ιστορία του Front Row στο Stardoll ♥

Γεια σας ♥
Σήμερα θα αφιερώσω την ημέρα στα παλιά μαγαζιά που υπήρχαν στο stardoll, ώστε να μπορούν και τα νέα μέλη να δουν πως το παλιό stardoll έμοιαζε και να μπορέσουν τα παλιά μέλη να το θυμηθούν.
Αφιέρωμα για τώρα: Front Row
Η αλήθεια είναι πως το επέλεξα γιατί το όλο θέμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Το θέμα που αφορούσε το Front Row ήταν συγκεκριμένα Fashion Show από διαφορετικές χώρες.
Το μαγαζί αυτό κυκλοφόρησε στο stardoll το Φθινόπωρο του 2010. Η πρώτη συλλογή του βγήκε στο starplaza στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, όπου είναι εμπνευσμένη από την Εβδομάδα μόδας εκείνης της χρονιάς στη Νέα Υόρκη.



Η 2η συλλογή του Front Row, εμπνευσμένη από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου εκείνη τη χρονιά, κυκλοφόρησε 3 μέρες αργότερα, στις 23 Σεπτεμβρίου 2010.



Δεν πήρε πολύ καιρό για να βγει η τρίτη κολεξιόν, η οποία τελικά ονομάστηκε Front Row, Milan και κυκλοφόρησε στις 28 Σεπτεμβρίου 2010.



Η τελευταία συλλογή του πετυχημένου μαγαζιού βγήκε στο stardoll στις 10 Οκτωβρίου και ήταν εμπνευσμένη από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού.


  
Το μαγαζί πουλήθηκε στη συνέχεια και τον Δεκέμβριο αφαιρέθηκε από το starplaza. Αφότου έφυγε από το starplaza, κυκλοφόρησε άλλη μία συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι '10 άλλα η αλήθεια είναι ότι το stardoll επέλεξε να μην ξανά εκδώσει συλλογή Front Row. Μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μου. Μπορείς να βρεις κάποια από τα κομμάτια αυτά στο StarBazzar, αλλά θα είναι πολύ ακριβά.

Αυτά για τώρα. Συνεχίζω με το κατάστημα DKNY
Stay tuned :)
Sellybarbie2 ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου