Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μπορώ να πω... ΕΛΕΟΣ -.-

Γεια σας ♥

Ήρθα με νέα που έχουν αφήσει οργισμένους πολλούς Έλληνες χρήστες στο Stardoll.
Ναι, καταλάβατε για ποιο πράγμα μιλάω... Για την ΕΝΤΕΛΩΣ άδικη νίκη του tricko2. Βγήκε national Covergirl με fake dolls που έφτιαξε ο ίδιος. Ναι καλά ακούσατε. Σήμερα έτρεχαν επίσης άλλα δύο νομίζω πολύ καλά κορίτσια που γνώριζα και τα υποστήριζα, και είχανε κάθε λεπτό επισκέψεις, και τι έγινε στο τέλος; Βγήκε αυτός που είχε την λίστα επισκεπτών του γεμάτο ψεύτικες κούκλες. Τώρα μπορώ να πω άνετα ΕΛΕΟΣ.

Για πάμε σε λεπτομέρειες:
Όπως σας είπα σήμερα έτρεχαν νομίζω δύο κορίτσια που ήξερα και τα υποστήριζα, τα οποία είχαν γεμάτα guestbooks και κάθε λεπτό επισκέψεις. Καθώς νομίζαμε πως θα έβγαινε ένα από τα δύο αυτά κορίτσια σήμερα National Covergirl, όταν πήγαμε να δούμε τα νέα στο εξώφυλλο καταλάβαμε πως τον τίτλο του National Covergirl το είχε πάρει ο tricko2. Πουθενά δεν είχε ακουστεί πως έτρεχε αυτός. Πήγα στην συνέχεια στην σουίτα της _Sweetlena_ (ένα από τα κορίτσια που έτρεχε) και έγραφε στην παρουσίαση της " Έπαιξα δίκαια και έχασα. Τελικά το βρώμικο κερδίζει απ' ότι φαίνεται. Μπράβο σου. ". Το guestbook της ήταν γεμάτο με συμπονετικά μηνύματα, διότι όλοι ήμασταν τόόόσο σίγουροι πως θα έβγαινε. Της άξιζε πάρα πολύ περισσότερο για να λέμε την αλήθεια. Επιτόπου πήγα στην σουίτα του tricko που έγραφε στην παρουσίαση του "To καλύτερο δώρο γενεθλίων ;) Σας ευχαριστώ όλουυς ;)", ενώ τα σχόλια στο guestbook πάνε κι έρχονται. Κάθε λεπτό υπάρχει νέο ΑΡΝΗΤΙΚΟ φυσικά σχόλιο. Ούτε ένα που να του λέει μπράβο που βγήκες ή Μπράβο σου, το άξιζες. Ούτε ΕΝΑΣ -.- Και όταν απαντάει ο ίδιος στα σχόλια να δείτε ειρωνεία που πουλάει. Λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Έλεος δηλαδή, Έλεος! Και τρέχει και ο φίλος του, ο VLIKOS με το ίδιο κολπάκι, αυτή την στιγμή. Να δείτε στην λίστα με τις επισκέψεις του, είναι γεμάτο ψεύτικες κούκλες. 

Δείτε φωτογραφίες από τα σχόλια του tricko2 στο guestbook του:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Τα σχόλια δεν είναι με σειρά





Στην συνέχεια άλλαξε το κείμενο της παρουσίασης του...


Να και κάποια από τα σχόλια των fake dolls που έφτιαξε ο vlikos για να βγει National Covergirl. -Τα υπόλοιπα σχόλια είναι σβησμένα-


Τι λέτε; Δεν είναι μεγάλη αδικία;
Έλεος. Πρέπει να σταματήσει κάποια φορά αυτό με τις fakes.
Αυτά για τώρα, τα λέμε,
φιλιά, sellyabarbie2 ♥



4 σχόλια:

  1. ελεοσ!!! ο τρικο είναι ο πιο βλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ! ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΤΡΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΚΕ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή