Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η αλήθεια για την φωτογραφία της Danae.stardoll ♥

Γεια σας

Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία με την ελληνική αντιπρόσωπο του stardoll και κάποιες φίλες της; 
Η φωτογραφία λοιπόν ανέβηκε με ψεύτικο όνομα... Δεν την ανέβασε η ίδια η Danae.Stardoll. Τότε είχε γίνει σάλος. Όλοι είχαμε μείνει με ανοιχτό το στόμα, και φυσικά οι περισσότεροι το πιστέψαμε. Σήμερα λοιπόν διάβασα σε μία ξένη σελίδα γι' αυτή την φωτογραφία και ανακάλυψα την αλήθεια.

Η φωτογραφία αυτή λοιπόν, όπως σας είπα, δεν ανέβηκε με αληθινό όνομα, και αποδεικνύεται πως η Danae.Stardoll δεν ήταν καμία από αυτά τα κορίτσια. Την φωτογραφία αυτή την ανέβασε στο flickr ένα κορίτσι με το όνομα Megan Olson, το οποίο έχει όπως βλέπετε ψευδώνυμο Mengus. 

(πάτα στην εικόνα για μεγέθυνση) 


Όπως βλέπετε στο κάτω μέρος της εικόνας, η κοπέλα γράφει πως στην φώτο βρίσκεται η ίδια, η Κάρι, η Δανάη και η Άσλεϋ. Φαίνεται πως τα ονόματα δεν είναι με σειρά, οπότε μπορούμε να πούμε πως η Δανάη, υπάρχει περίπτωση να είναι οποιαδήποτε από τις κοπέλες.
Στην επόμενη φωτογραφία όλο το μυστήριο μπαίνει σε μία σειρά, και ξαφνικά όλα αρχίζουν να έχουν νόημα...

 

Όπως βλέπετε σε αυτή την φωτογραφία, στο κάτω μέρος της συγκεκριμένα γράφει μόνο Kari, Danae and Asley. Και ναι, αποδυκνύεται πως η Danae δεν είναι η κοπέλα με τα κόκκινα μαλλιά, αυτή η κοπέλα είναι η Megan και το καταλαβαίνουμε από την φωτογραφία που έχει ανεβάσει η ίδια και γράφει Self Portrait...




Η Danae τελικά όμως ποια είναι; Εάν είναι με σειρά τα ονόματα ίσως είναι η μεσαία. 
Τι καταλαβαίνεις; Η κοκκινομάλλα δεν ήταν η κοπέλα που όλοι έλεγαν πως είναι αυτή η Danae.Stardoll; Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια, εάν πιστεύετε πως είναι κάποια από αυτές η Danae κάνετε λάθος.... Σας φαίνεται κάποιο από τα ονόματα παραπάνω ελληνικό; Κάποια από τις φάτσες των κοριτσιών ελληνικές; Το τοπίο πίσω; Όχι, όχι, όχι...

Πιστεύεις το αντίθετο ή έχεις κάτι να πεις;
Γράψε το στα σχόλια =)

Αυτά για τώρα, sellybarbie2

9 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο θέλει πολύ μυαλό αυτό!!!Επίσης η Δανάη είπε και ψέματα αλλά πιος το πύστεψε αυτό το πράγμα;Είναι μια βλακεία στο τετράγωνο!Συγνώμη κιολας που μίλησα έτσι αλλά...έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OK.. δεν πειραζει!!Αλλα γιατι να πει ψεματα αυτην η κοπελα και καταρχην δεν ξερω ποια ειναι απο ολες αλλα βασικα η μεσαια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego pistebo pos i danae ine i mesea ala giati na pi 3emata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη αλλά γιατί να πει ψέματα,και όσο για την φάτσα και το τοπίο,ξέρω μια κυρία που είναι σαν τουρίστρια,και υπάρχουν πολλά τοπία μαγικά!!!Αν δεν έχεις πάει μην μιλάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νωμήζω πως ξέρω το τοπίο και εγω δν πιστέυω να είναι η δανάη γτ ξερετε στο facebook είναι διάφοροι λογαριασμοί που είναι με δημοφιλής ανθρώπους π.χ Shakira κάνουν τάχα μ πως είναι η Shakira αλλα δν είναι βσκ κανείς δν ξέρει αν είναι αλήθια η ψέμα για αυτό δν είμαι κ πολυ σίγουρη αλλα νωμίζω πως δν ελιναι η Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σρρ κολλάνε τα κουμπιά ήθελα να πω στο τέλος Νωμήζω πως ξέρω το τοπίο και εγω δν πιστέυω να είναι η δανάη γτ ξερετε στο facebook είναι διάφοροι λογαριασμοί που είναι με δημοφιλής ανθρώπους π.χ Shakira κάνουν τάχα μ πως είναι η Shakira αλλα δν είναι βσκ κανείς δν ξέρει αν είναι αλήθια η ψέμα για αυτό δν είμαι κ πολυ σίγουρη αλλα νωμίζω πως δν είναι η Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΑΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή