Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Tips για τέλεια σκηνικά ♥

Γεια σας ♥
Τι κάνετε παιδιά; Κανονίστε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το καλοκαίρι σας γιατί μετά για 9 συνεχόμενους μήνες... Κάθε μέρα ΣΧΟΛΕΙΟ -.- Ούτε να το φαντάζομαι δεν μπορώ :(
Τέλος πάντων, πάμε στο θέμα μας.
Σήμερα θα σας δώσω συμβουλές για το πως να κάνετε υπέροχα σκηνικά.

Για πάμε:
• Μία λέξη... Φαντασία! Το πιο σημαντικό για να φτιάξεις το πιο εντυπωσιακό σκηνικό είναι η φαντασία. Όλοι μένουμε εντυπωσιασμένοι όταν βλέπουμε σκηνικά φτιαγμένα με πολύ φαντασία. Πως θα αποκτήσεις φαντασία; Διαβάζοντας βιβλία, περιοδικά και βλέποντας ταινίες.

• Ένα άλλο σημαντικό tip για τα πιο υπέροχα σκηνικά είναι η πρωτοτυπία. Τα υπόλοιπα μέλη δεν θέλουν να βλέπουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε σκηνικά. Καταντάει βαρετό. Προσπάθησε να φτιάξεις ασυνήθιστα σκηνικά, που δεν τα βλέπουμε συχνά.

• Κάτι άλλο σημαντικό είναι η έμπνευση. Έμπνευση μπορείς να πάρεις διαβάζοντας βιβλία, βλέποντας ταινίες και φυσικά εξερευνώντας λίγο τα σκηνικά υπόλοιπων μελών. Η έμπνευση πάντα σου εξασφαλίζει φαντασία, και η φαντασία πρωτοτυπία. Είναι μία αλυσίδα που καταλήγει στην επιτυχία.

• Για να φτιάξεις κάτι το φανταστικό και το μοναδικό πρέπει να κάνεις σκεφτείς πρώτα τι θα κάνεις και στην συνέχεια να κάνεις έρευνες. Αρχικά, πρέπει όπως είπαμε να σκεφτείς πρώτα τι θα κάνεις, ώστε να είσαι έτοιμη και στην συνέχεια, πριν ξεκινήσεις, να κάνεις έρευνες. Δηλαδή, να ψάξεις γι' αυτό το θέμα, να δεις εικόνες με τοπία και να μάθεις πράγματα για την δημιουργία σου. 

• Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι πριν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε ένα σκηνικό, αφού σκεφτούμε πρώτα το θέμα του, πρέπει να εφοδιαστούμε με σχετικά αντικείμενα. Πως θα φτιάξουμε λοιπόν ένα σκηνικό χωρίς να έχουμε τα κατάλληλα αντικείμενα; 

Για να δούμε κάποια πολύ δημιουργικά σκηνικά:

dreamy13

rebleca


caramela.anna


DecemberStar33


Τι λέτε; Σας βοήθησαν καθόλου οι συμβουλές μου;
Τι έχετε να πείτε για τα σκηνικά που σας παρουσίασα;

Αυτά για τώρα, τα λέμε,
φιλιά, sellybarbie2 ♥




1 σχόλιο:

  1. παιδια δειτε και το δικο μ σκινικο λαιγομαι happy_kilaki και το σκινικο μ ειναι στα σκινικα ελπιζω να σας αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή