Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Quiz + Αφιέρωμα Monster High ♥

Γεια σας ♥
Όπως ίσως είδατε έχει βγει στο stardoll ένας διαγωνισμός QUIZ σχετικά με την σειρά κινουμένων σχεδίων, Monster High.

Για να δούμε τον διαγωνισμό:



Για να δούμε το quiz:



Πάτα πάνω στην εικόνα για να δεις καλύτερα.
Αυτός είναι λοιπόν ο διαγωνισμός. 
Το σημείο που έχω υπογραμμίσει είναι ο σύνδεσμος, με τον οποίο αν τον πατήσεις θα πας στην αληθινή σελίδα των Monster High. 
Με την συμμετοχή κεεδίζεις τα σκουλαρίκια της Κλοντίν.

Εφόσον έκανε αυτό τον διαγωνισμό το stardoll σκέφτηκα να κάνω ένα μικρό αφιέρωμα στο Monster High, και να μάθετε γι' αυτό πράγματα που ίσως και να μην γνωρίζατε.

Το Monster High είναι το γυμνάσιο στο οποίο φοιτούν τα παιδιά των πιο διάσημων τεράτων της ιστορίας, όπως η Ντρακουλόρα, η κόρη του κόμη Δράκουλα, η Κλοντίν, ο κόρη του Λυκανθρώπου και η Φράνκι, η κόρη του Φράνκενστάιν. Την παρέα του Monster High, συμπληρώνουν η Λαγκούνα, κόρη του Θαλάσσιου Τέρατος, η οποία είναι η σέρφερ της συντροφιάς, η Κλειώ, η κόρη της Μούμιας, η Ντίβα του Monster High και ο Ντέους, ο γιος της Μέδουςσας, που είναι ο γόης του Monster High και ζευγάρι με την Κλειώ.
Στη σειρά συμβαίνουν αστεία περιστατικά, όπως σε κάθε σχολείο του κόσμου, με φλέρτ, φιλίες, αντιζηλίες και ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να θυμηθεί από τα μαθητικά του χρόνια! Βέβαια οι φιγούρες είναι πολύ χαριτωμένες, με φατσούλες που έχουν όμως ένα στοιχείο που να θυμίζει την... Τερατική καταγωγή τους.

Η σειρά αποτελείται από 3 κύκλους. Ο 3ος είναι σε εξέλιξη και δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει άλλος.

Για να ντύσεις τις κούκλες του Monster High στο stardoll:
Για να ντύσεις την Frankie πάτα >εδώ<
Όταν πατήσεις πάνω στο "εδώ" θα μεταφερθείς στο stardoll και θα ντύσεις την Frankie. Για να ντύσεις και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας Monster High:
Καθώς είσαι στην σελίδα που ντύνεις την Frankie, κατέβα κάτω στην σελίδα, κάτω από τα σχόλια, κι εκεί που λέει "Dress up games may you like" υπάρχουν και οι υπόλοιπες κούκλες.

Να κάποιες εικόνες:








Τι λέτε;
Αυτά για τώρα, τα λέμε, 
sellybarbie2 ♥










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου