Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τάσεις Καλοκαίρι 2013 ♥

Γεια σας

Η νέα σεζόν για τη μόδα έφτασε και δεν έχετε παρά να δείτε τις νέες τάσεις που μας προτείνουν οι σχεδιαστές από τα catwalks για να επιλέξετε τα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σας. Τα έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το τιρκουάζ αλλά και οι παστέλ αποχρώσεις όπως το βεραμάν έχουν την τιμητική τους εμφάνιση. Ο hot ασπρόμαυρος συνδυασμός, τα εντυπωσιακά λουλούδια και τα prints σε φωτεινές αποχρώσεις και χαρούμενους συνδυασμούς είναι επίσης τάσεις που θα τις δούμε να κυριαρχούν γι αυτή τη σεζόν. Βρείτε λοιπόν τα σχέδια, τις γραμμές αλλά και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό σας look κι αρχίστε από τώρα να ανανεώνετε την γκαρνταρόμπα σας για μοδάτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Οι τάσεις της μόδας υπάρχουν για τις προσαρμόζουμε στο δικό μας στυλ και όχι για να τις ακολουθούμε τυφλά. Η fashion blogger Aλεξία Σακελλαρίου, όμως μας δίνει τις 10 τάσεις - κλειδιά της άνοιξης 2013 που σίγουρα θα ταιριάξουν σε κάθε στυλ και θα απογειώσουν την εμφάνιση σου!

1. To μαύρο

«Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η φετινή Άνοιξη κατακλύζεται από μαύρο χρώμα και πιο ροκ διάθεση. Και γιατί όχι, άλλωστε; Το μαύρο είναι παντός καιρού! Για να δώσεις, όμως, μια ανάλαφρη νότα στο σύνολο προτείνουμε να διαλέξεις κάτι αέρινο με διαφάνειες. Θα το πετύχεις με ένα maxi φόρεμα, μία ακόμα τάση για τη νέα σεζόν», εξηγεί η Αλεξία Σακελλαρίου, Fashion Blogger στο SmellsLikeFashion.com.

2. Η τσάντα

Τώρα που οι χρυσαφένιες αχτίδες του ήλιου μας ανεβάζουν τη διάθεση, τι θα έλεγες να επένδυες στο κίτρινο χρώμα; Αν δεν νιώθεις πολύ τολμηρή, μπορείς πάντα στραφείς στα αξεσουάρ. Μία oversized τσάντα είναι πρακτική και όμορφη και αν τη συνδυάσεις με μονόχρωμο look, σίγουρα θα κάνει εντύπωση. 

3. Τα ασύμμετρα

Οι ασυμμετρίες είναι και αυτές μέρος του φετινού παιχνιδιού. Φρόντισε όμως να μην πέσεις στην παγίδα και αγοράσεις κάτι που δεν κολακεύει το σωματότυπό σου. Γενικά, καλό θα είναι η ασυμμετρία να βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που να μπορείς να αναδείξεις με ευκολία. Για παράδειγμα, αν δεν έχεις επίπεδη κοιλιά καλό θα είναι να μην επιλέξεις μπλούζα με αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς το αποτέλεσμα θα φέρει τις αντίθετες εντυπώσεις.

4. Τα ruffles

Τα ruffles, ή αλλιώς οι διάφοροι κυματισμοί που στολίζουν το ρούχο, επιστρέφουν δυναμικά και επαναφέρουν τον ρομαντισμό στην εμφάνιση μας. Φέτος θα βρεις αυτό το σχέδιο σε αμέτρητες παραλλαγές για να διαλέξεις. Κάνε τη διαφορά και δώσε έμφαση στα ruffles που στολίζουν τα πλαϊνά του ρούχου, όπως για παράδειγμα τα μανίκια. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις λιγότερες πιθανότητες να αποτύχεις τονίζοντας τα λάθος σημεία.


5. Τα floral

Τα florals είναι σταθερή αξία της Άνοιξης, αλλά εάν δώσεις μία ενδιαφέρουσα διάσταση σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά! Προτίμησε floral sneakers και πειραματίσου με τους συνδυασμούς: με αέρινο φόρεμα για πιο girly look, παντελόνι σε slick γραμμή και ναυτικές ρίγες για ένα σικάτο αποτέλεσμα ή με baggy jeans και loose tshirt για ένα καθημερινό look στην πόλη.


Αυτό το άρθρο είναι από το προσωπικό μου blog στο stardoll. Το έχω ανοιχτό. Εκεί θα βρείτε απίθανες συμβουλές και πολλά άλλα.

Αυτά για τώρα, sellybarbie2♥


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου