Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Πως να γίνεις StarBlogger ♥

Γεια σας

Εδώ θέλουμε να λύνουμε τις απορίες σας, να σας βοηθάμε και πάνω απ' όλα εσείς να μένετε  ευχαριστημένοι. 
Γι' αυτό τον λόγο σκέφτηκα να σας λύσω κάποιες απορίες που μπορεί να έχετε, να σας δώσω μερικά Tips και πολλά ακόμη :)

Ένα θέμα λοιπόν που βλέπω πως ρωτούν πολλοί είναι το πως γίνεσαι StarBlogger.
Αυτό θα αναλύσουμε τώρα...

StarBlogger κατ' αρχάς γίνεσαι μόνο αν είσαι SuperStar ή Royalty. 
Εάν είσαι, πρέπει να αρχίσεις να γράφεις σε καθημερινή ή τακτική βάση θέματα που απασχολούν το υπόλοιπο Stardoll στο δικό σου blog που έχεις στο stardoll. Τέτοια θέματα είναι τα Tips, γνώσεως, εποχιακά κ.α.
Πρέπει να έχεις γράψει πολλά άρθρα για να πάρεις αυτό τον τίτλο, περίπου 6-7 σελίδες, αλλά να θυμάστε, αυτό δεν είναι δουλειά μιας ημέρας, πρέπει να γράφεις κανένα μήνα. Θέλει προσπάθεια. Τα άρθρα σου πρέπει να είναι δημιουργικά και προηγμένα. 
Αν είσαι OK με όλα αυτά, παίρνεις την απόφαση να στείλεις το link του blog σου στο stardoll στο προσωπικό του stardoll με μήνυμα. Το stardoll θα σου απαντήσει σύντομα. Εάν η απάντηση είναι θετική τότε θα είσαι μία Stardoll Blogger, και θα μπορείς να δημοσιεύεις άρθρα δημόσια. Εάν η απάντηση όμως είναι αρνητική δεν θα γίνεις Starblogger, αλλά μην τα παρατήσεις, να στέλνεις συχνά και κάποια μέρα θα σε πάρουν, να με θυμηθείς. 
Υπάρχει όμως κι άλλος ένας τρόπος να γίνεις Starblogger.
Εάν έχεις κάποιο blog, εκτός stardoll, αλλά με κεντρικό θέμα αυτό, μπορείς να στείλεις στο stardoll το link σου, να διαβάσει το stardoll τις αναρτήσεις σου κι αν είναι κατάλληλα και δημιουργικά τότε είσαι ευπρόσδεκτος να γράφεις στο StarBlog.

Πως σας φαίνεται;
Δεν είναι δύσκολο. Καθόλου δύσκολο!
Εσείς θα δοκιμάσετε;

Ελπίζω να βοήθησα... =)
Αυτά για τώρα, sellybarbie2 ♥♥♥

1 σχόλιο:

  1. Πολύ θα ήθελα να γίνω starblogger όμως δυστυχώς δεν είμαι ούτε superstar ούτε royality. Παρ' όλα αυτά γράφω στο blog μου στο stardoll διάφορα άρθρα κι ας μη τα βλέπει κανείς! :P BeautyKat28

    ΑπάντησηΔιαγραφή