Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Covergirl & National Covergirl 13-6-13

Γεια σας ☺
Θέλουμε να σου προσφέρομαι καθημερινή ενημέρωση για τον κόσμο του stardoll, αυτή είναι και η δουλειά μας βασικά.

Λοιπόν σήμερα Covergirl βγήκε η missadrianam και National Covergirl η αγαπητή Marthaaek14.


Η missadrianam  είναι ένα κορίτσι από την Πορτογαλία. Είναι μέλος στο stardoll από τα τέλη του 2009 και ας σκεφτεί κανείς πως το κορίτσι είναι ένα απλό μέλος, ούτε superstar αλλά ούτε και royalty. Το όνομα της είναι Αντριάνα και βγήκε για πρώτη φορά ncg στην χώρα της και αμέσως βγήκε και Covergirl. Μια μεγάλη βοήθεια για την θέση που πήρε ήταν ο διαγωνισμός πασαρέλας οπού στις 12-6-13 βγήκε πρώτη.
Αξίζει συγχαρητήρια! 
Η marthaaek14  είναι όπως ξέρουμε όλοι από την Ελλάδα. Είναι μέλος στο stardoll από το καλοκαίρι του 2011 και έχει κι όλας 59 starpoints, καταλαβαίνουμε πόσο σκληρά έχει δουλέψει. Η κοπέλα είναι royalty και έχει πάρα πολλούς φίλους στο stardoll. Η ίδια λέει πως δεν θα ξανά τρέξει γιατί βγαίνουν συνέχεια οι ίδιες και οι ίδιες. Έχει πάρει αυτό τον τίτλο πολλές φορές και η ίδια αφιερώνει την νίκη της στην caramela.anna. Συγχαρητήρια! 

Θέλω να πω πως το blog μας υποστηρίζει όλους εσάς που θέλετε να καταλάβετε τον τίτλο National Covergirl ή ακόμα και covergirl. Απλά στείλτε μήνυμα σε εμένα, sellybarbie2.

Αυτά για τώρα, τα λέμε,
sellybarbie2 ☻

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου