Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Αντιρατσιστικός αγώνας

Γεια σας

Έμαθα πως η BeautyKat28 διοργανώνει ένα αντιρατσιστικό αγώνα στο club της, Smile.4ever και πραγματικά μου άρεσε πολύ. 
Επειδή λοιπόν πιστεύω πως πρέπει να διαδοθεί το μήνυμα που προσπαθεί με κόπο να σας στείλει αυτός ο αγώνας, σκέφτηκα να σας ενημερώσω εδώ γι αυτό το έργο, ώστε να συμμετέχουμε ενεργά σαν blog σε αυτή την αντιρατσιστική εργασία.

Λίγα πράγματα για τον ρατσισμό...
Ρατσισμό λένε την άσχημη αντιμετώπιση μερικών ανθρώπων προς άλλους που απλώς διαφέρουν εξωτερικά. Πολύ άνθρωποι όταν ακούνε τι λέξη "ρατσισμός" συνήθως σκέφτονται τις φυλετικές διακρίσεις. Δυστυχώς όμως ο ρατσισμός δεν περιορίζεται μόνο στο θέμα της εθνικότητας. Θύματα ρατσισμού πέφτουν άνθρωποι λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, του φύλου τους, του ύψους ή του βάρους τους, της εξωτερικής τους εμφάνισης ή ακόμη αν έχουν κάποια αναπηρία. Δεν είναι σωστό να κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Δεν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε. Σημασία έχει ο εσωτερικός κόσμος των ανθρώπων.
(πηγή: club Smile.4ever)

To club αυτό έχει οργανώσει πολύ καλά το όλο θέμα, και πιστεύω πως θα πετύχουν τον σκοπό τους, αρκεί όλοι μαζί να βοηθήσουμε! Υπάρχει ήδη πρόγραμμα σχετικά με τις δραστηριότητες αυτής της εργασίας. Μικροί διαγωνισμοί, συζητήσεις, Quiz, Μεγάλοι διαγωνισμοί θα είναι μερικές από τις δραστηριότητες αυτές.

Το club: Smile.4ever

Αυτά για τώρα, sellybarbie2 ♥




1 σχόλιο: